برای اطلاع از قیمت روز فیلتر کربن اکتیو و غبار گیر از بخش بازرگانی ومالی شرکت قیمت انواع فیلترهای صنعتی را به دست آورید.
خواص فیزیکی و هم خواص شیمیایی جاذب ها در فرآیند جذب سطحی اهمیت دارد. خواص شیمیایی شامل نوع گروههای عاملی است که برروی سطح جاذب هستند. خاصیت یونیزه شدن سطح جاذب نیز در خواص جاذب اثرگذار است. خواص فیزیکی جاذب نیز اهمیت دارد، زیرا جاذب هم می تواند اشکال مختلف داشته باشد، به صورت پودر و یا دانه بندی باشد. از خواص فیزیکی مساحت جاذب برای جذب است و توزیع منافذ نیز از دیگر خصوصیات فیزیکی آن به شمار میرود. بعضی از انواع مواد جاذب که به طور گسترده در صنعت به کار میروند عباتند از:
1 -کربن فعال از سوختن برخی مواد از قبیل چوب، زغال سنگ هسته یا پوست بعضی میوه ها، استخوان و... به دست می آید. این جاذب از دسته غیر قطبیها میباشد و تمایل کمی به جذب آب و قدرت بالایی در جذب هیدروکربنها دارد.
2 -آلومینای فعال که از آلومینیوم اکساید ساخته میشود و در شکلهاي مختلفی از دانههاي کوچک ناهموار تا دانه های منظم صاف موجود می باشد. این جاذب از دسته قطبی ها میباشد و در میان جاذبهای محکم و قوی قرار دارد.
3 -سیلیکاژل یا اکسید سیلیسیوم یک جسم پرمنفذ گرانول بوده و از واکنش شیمیایی بین سیلیکات سدیم (شیشه مایع) و اسید سولفوریک ساخته می شود .
برای کسب اطلاعات بیشتر از و اطلاع از قیمت ها بابخش تماس با ما با شماره های درج شده در ابتدای صفحه ، تماس حاصل نمایید